Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развитието на общината ни цели и

...
Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развитието на общината ни цели и
Коментари Харесай

Кметът на Несебър бе отличен в категория Кмет на гражданите за мандат 2019-2023 в националния конкурс Кмет на годината

Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развиването на общината ни цели и знаем, че това е правилният път към триумфа, сподели кметът Николай Димитров

Кметът на община Несебър Николай Димитров  е победителят  в категория  „ Кмет на жителите – междинна община “  за мандат 2019-2023  в Националния конкурс  „ Кмет на годината “.

Това  отличие  е  признание за самостоятелния метод на кмета Димитров към всеки жител,  за политиката на отчетност  през обществените мрежи, за прозрачността в ръководството на общината, за бърза реакция на поставените от обществото задания и  за високото равнище на връзка сред институцията, която управлява,  и  гражданите на община Несебър.

„ Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен! Този приз   е премия за дългогодишния труд, който поставяме, за да  обединим жителите на община Несебър в едно огромно семейство. Ние сме  сплотена  и единна общественост от хора, които си оказват помощ и се  подкрепят в сложни моменти. Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развиването на общината ни цели и знаем, че това е правилният път към триумфа “ – сподели кметът Димитров при връчването на премията.

Номинациите  за кмет на годината са в седем категории, а отличилите се се дефинират  според броя получени гласове в отворено онлайн анонимно гласоподаване. В тазгодишното допитване  се включиха към 140 000 български жители. Категорията „ Кмет на жителите “ за мандат 2019-2023 бе най-оспорвана, а спечелилите завоюваха наградата в конкуренция с огромен брой номинирани.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР